

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Кои са тези знаци?
Пивоварният сектор в страната загуби 20% от обема си заради затварянето на заведенията
Ценим времето си, особено през лятото, и залагаме на бързи рецепти
Директната линия е изключително удобна и за пътуващите от столицата, защото пропуска междинните спирки в Пловдив, Стара Загора, Сливен и Карнобат
Рецептата е изключително лесна, а времето за приготвяне е само 10 минути
Водата винаги е топла и кристалночиста
Родителите й се развеждат, когато е съвсем малка
Преди почивахме в станции, храната не беше кой знае какво, но беше хубаво
Наблюдаваме игри на тестове, каза той